– Vi har utviklet oss enormt på de første tre kampene, men vi er et lag med mange unge spillere så vi trenger litt tid, sier TMFK-kaptein Rakel Televik Blaalid etter at Stryn vant Nordfjord-oppgjøret på Måløy stadion fredag 4–0.

Kampen var TMFKs tredje for sesongen og så langt er poengbeholdningen det ene poenget Vågsøy-laget fikk med seg fra Høyanger forrige helg.

– I første kamp mot Studentspretten (0-4, journ.anm.) manglet vi vinnervilje, men den «fant vi igjen» mot Høyang og jeg har følt at vi har jobbet for hverandre siden, sier Televik Blaalid.

– Resultatet er ikke representativt for kampbildet. Det så ikke så verst ut selv om resultatet ble som det ble. Vi styrte egentlig kampen, men har litt vansker foran mål og hadde heller ikke marginene på vår side, forteller Televik Blaalid.

Hun etterlyser mer egoistiske TMFK-angripere foran motstanderens mål.

– Vi har en jobb å gjøre foran mål med tanke på å tørre å avslutte selv oftere. Det er ikke noe nytt, men vi er nødt å flinkere å «prøve oss».

Neste forsøk på å sikre årets første trepoenger for Tornado Måløy kommer på bortebane mot Sogndal på fredag.

KAMPFAKTA

3. divisjon, kvinner

Tornado Måløy – Stryn 0–4 (0–2)

Mål: 0–1 (3) Mariell Taraldset, 0–2 (26) Saeideh Tajik, 0–3 (68) Taraldset, 0–4 (86) Kajsa Vollsnes Wemby

Dommer: Matias Lesto Larsen, Selje

Gult kort: ingen

Tornado Måløy: T.-L. Hjertenes, A. K. Røsok Kvalheim, R. Televik Blaalid, I. Apneseth, F. Nalbant Nordpoll, B. Lillestøl, S. Refvik Hove, E. Volle, V. Farstad Johansen, C. Eriksen Vedvik, K.-M. Nykrem Hoddevik

Innbyttere: R. Jenssen Kalvø, L. Silden, E. Lefdal, S. Refvik, E. Silden

Se tabellen i kvinnenes 3. divisjon her.