Tornado Måløy vant 3-2 over Kaupanger i serieåpningen i 4. divisjon lørdag ettermiddag.

Men for hjemmelaget, som har en uttalt målsetting om opprykk i år, var premieren på ingen måte utelukkende en opptur.

Lav intensitet og upresise pasninger preget oppgjøret på Måløy stadion, og gjestene fra Sogn kunne fort tatt med seg ett poeng tilbake til Kaupanger.

Henrik Gjerde og Endre Kupen sørget for en 2-0-ledelse til TMFK halvveis, men to raske KIL-scoringer rystet hjemmelaget like etter pause.

Thor-Aage Pleym Evensen sørget for 3-2-scoringen som holdt til å sikre tre poeng i serieåpningen.

I Fosnavåg fikk Eid en drømmestart i 3. divisjonsmøtet med Bergsøy. Ruben Kullsveen sørget for 1-0 etter kun 7 minutter spill, men før lagene gikk til pause haddde vertene snudd kampen. To nye Bergsøy-mål etter pause fastsette sluttresultatet til 4-1.