FOTBALL: Skavøypoll kom tilbake fra 0-2, men tapte likevel klart mot Høyang.

Vågsøy-klubben har slitt tungt i  starten av årets 4. divisjon, og i kveldens hjemmemøte måtte Skavøypoll bokføre sitt femte tap på seks forsøk så langt i sesongen.

Høyang brukte ikke mer enn fem minutter på å ta ledelsen, og doblet før kvarteret var spilt.

Omgangen var imidlertid ikke halvspilt før Lars Nygård sørget for fornyet Skavøypoll-tro da han bredsidet inn 1-2.

Og i det 32. minutt var lagene like langt da Anders Martin Hagen Kvalvåg brukte hodet på et frispark og utlignet.

2-2 holdt seg til pause, men åtte minutter etter sidebytte var Høyang tilbake i føringen.

Med ytterligere to scoringer i løpet av en femminutters periode midtveis i omgangen sikret gjestene en komfortabel seier.

Dermed står Skavøypoll med tre poeng etter seks serierunder, mens Høyang økte beholdningen til ni poeng.