FOTBALL (Stryn2 - Selje 1-1): Selje trøster seg med at Stryn2 heller ikke fikk med seg mer enn ett poeng. – Enkelte kamper er det viktig ikke å tape, fastslår Selje-trener Idar Taklo etter fredagens toppoppgjør.

Før kampen sto begge lag med ni poeng hver – Selje på fire kamper, mens Stryn2 hadde full poengpott på sine tre første kamper.

– Etter kampen konkluderte vi med at vi dro hjem fra Stryn med noe, og det har vi ikke alltid gjort. Vi har vel ikke lyktes spesielt godt der inne på mange år, sier Taklo.

Seljeværingene tok ledelsen ti minutter før pause. Martin Grøttå hadde seks mann rundt seg, men angriperen fikk likevel lurt inn sin syvende scoring så langt i år.

– Da vi kom ut fra garderoben etter pause ble vi møtt av vind i trynet og at regnet pisket ned. Så det ble en forsvarskamp utover i andre omgang, medgir Selje-treneren.

Syv minutter før full tid sprakk nullen og to poeng forsvant.

– Stryn2 var gode, og vi ble trykket skikkelig bakpå. Men det hadde vært ufattelig tungt å reise hjem med ett poeng, sier Taklo og utdyper:

– Vi kontret oss til store sjanser og hadde mange muligheter til å doble ledelsen. Blant annet et frispark i tverrliggeren og en der vi var alene gjennom. Så vi kunne vunnet. Samtidig er det positivt at vi fikk med oss noe.

kampfakta: 5. divisjon, menn

Stryn2 - Selje 1-1 (0-1)

Mål: 0-1 (33) Martin Grøttå, 1-1 (83)

Dommer: Muhamet Barlla, Eid

Gult kort: ett til Stryn2, samt Sebastian Grøttå, Selje (han fikk sitt tredje gule kort for sesongen og må stå over neste kamp)

Selje: E. Åbø, A. Kvernevik, J. Osmundvåg, J. A. Gulbransen, J. Beitveit, R. Tunheim Aarsheim, A. Berstad, I. da Silva, S. Grøttå, K. Haugen, M. Grøttå

Innbytter: E. Giljanovic