Flere lokale lag har mye å revansjere når vi står foran nok en innholdsrik helg i lokalfotballen:

3. divisjon, mennDet så ut til at Eid skulle gå mot årets første seier tirsdag, men på overtid uliknet Hødd2 til 3-3 og dermed må gultrøyene vente lenger på den første trepoengeren. Lørdag skal laget møte Kristiansund FK på bortebane. Det nyopprykkede laget fra Nordmøre har fått en bra start i 3. divisjon og ligger på 6. plass før helgens kamper. Eid-stopper Ove Balsnes fikk sitt tredje gule for sesongen mot Hødd2 sist og soner karantene.

4. divisjon, mennHjemmemøtet med Høyang sist helg ble nok en nedtur for Skavøypoll som til slutt tapte 2-5. I kveld er det langtur til Kaupanger som står på programmet som for rødtrøyene som sårt trenger en seier etter kun tre poeng på seks kamper.

Tornado Måløy fikk det som ventet tøft mot ubeseirede Førde2 sist og tapte til slutt 1-3 etter en fryktelig start med tre baklengs på de første syv minuttene. Lørdag kommer Vik til Vågsøy for andre gang denne sesongen. Tidligere i år slo de Skavøypoll 3-2 og TMFK må unngå poengtap om ikke Fjøra og Førde skal stikke fra i toppen av 4. divisjon. Tornado Måløy må klare seg uten sin viktigste spiller i Endre Kupen. Keeper Kennet Fosse Elde er trolig heller ikke med og det kan være duket for comeback mellom stengene fra start for Per-Magne Løken (44).

5. divisjon, mennEikefjord-Tornado Måløy2 ble spilt torsdag kveld og endte 5-3 til hjemmelaget. Torstein Volle, Karl Oskar Volle og Christian Lofnes Tvendeseter scoret gjestene sine mål.

Mens Bremanger har spillefri denne helgen skal Selje i aksjon mot Eid2 søndag.

6. divisjon, mennStadlandet-Hyen fullfører den femte serierunden i 6. divisjon avdeling 2. Vertene tok årets første poeng sist da de spilte 1-1 borte mot Oppstryn.

3. divisjon, kvinnerEtter et knepent 2-3-tap for Balestrand mandag er det duket for en ny bortekamp for Tornado Måløy i kveld. Motstander er Breimsbygda/Sandane som står med 1-2-1 på sine fire første kamper.

5. divisjon, menn, HordalandEtter 0-2-tap for Fana-rekruttene i midtuken skal Tornado Bergen møte Valestrand Hjellvik2 på bortebane søndag.

Les mer om lokalfotballen på fjt.no PLUSS søndag kveld og i vår papirutgave tirsdag.