Andrine køyrte inn til 12. plass under konkurransens første dag

Alpinist Andrine Mårstøl frå Haugen IL er i Frankrike for tida der ho deltek i SL i Vaujany. Det blei 12. plass i dagens renn.

Alpinist Andrine Mårstøl frå Haugen IL er i Frankrike for tida der ho deltek i SL i Vaujany. Det blei 12. plass i dagens renn. Arkivfoto  Foto: privat

Nye artikler

– E-cup alpint 2021 er i gang, og det er SL i Vaujany i Frankrike denne helga. Det vart 12. plass i dagens renn, nytt SL renn i morgon, skriv Andrine sjølv på Facebook.


Andrine Mårstøl får idrettsprisen for 2020

Stad idrettsråd fekk forslag på i alt 7 gode kandidatar til idrettsprisen for 2020, og i tillegg til frivillige som har gjort stor innsats for idretten i kommunen var det også nominert aktive idrettsutøvarar innanfor både randonee, skiskyting, alpint, fotball og hestesport. Alle desse har presentert i toppen nasjonalt og delvis internasjonalt innanfor sine idrettar.


Andrine opplyste også at ho etter juleferie og nyttårsfeiring i karantene heime på Nordfjordeid, skulle reise til Sveits for å trene før europacupen.

Andrine Mårstøl er i Frankrike på europacup.  Foto: privat

Ho uttrykte også glede over å ha fått to stipend.

– Denne hausten var eg heldig å verte tildelt to stipend. Eg er utruleg glad og takknemlig for å ha blitt tildelt idrettsstipend fra Stad kommune og utviklingstipend fra Vestland fylkeskommune. Dette set eg umåtelig stor pris på! Tusen takk for tilliten! skriv Andrine.


Neste sesong er målet til Andrine (20) å køyre meir v-cup

Haugen-alpinisten Andrine Mårstøl (20) har sju topp 10-plasseringar i europacupen og debuterte i verdscupen denne sesongen.