Nyervervelsen inspirerer. Nå vurderer selskapet en avdeling for vakuumering av fisk

Tirsdag ble det kjent at Coast Seafood-eide Maaløy Seafood kjøper Brødrene Myhre-bygget i Måløy. Permanent mer plass i et nytt bygg gjør at selskapet kan begynne å tenke i nye baner – blant annet foredling av fisken de mottar.

Har store planer: Daglig leder i Maaløy Seafood, Roger Skavøypoll har spennende tanker om hva oppkjøpet av Brødrene Myhre kan føre til. Han nevner blant annet produksjon av middagsklare produkter, noe som på sikt kan øke tallet på ansatte ved selskapets lokaler sør i Måløy.  Foto: Gjert Myrestrand

Nye artikler

Selskapet har i flere år leid nabobygget i Måløy fordi de trente mer plass. Men med nye visjoner for fremtiden og et ønske om å skape flere arbeidsplasser, mener daglig leder ved Maaløy Seafood, Roger Skavøypoll, at det eneste riktige for å få satt planene ut i livet var kjøp.