• Sport
  • Kultur
  • Debatt
  • Skipstrafikken
  • Webkamera
  • E-avis
  • Arkiv

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Debatt →

– Nokon har gjort ein viktig jobb før maten kjem på bordet

foto
Sveinung Rotevatn skriv i dette innlegget at ein skal setje pris på, og legge til rette for, den jobben bøndene gjer, også i framtida. Arkivfoto: Odd Inge Rand
Oppdatert: onsdag 21. desember 2016 kl. 09:51
Artikkelen er mer enn seks år gammel
Du les no ein meiningsartikkel. Den uttrykker skribenten si meining.
Publisert: onsdag 21. desember 2016 kl. 09:51 Oppdatert: onsdag 21. desember 2016 kl. 09:51
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarleg redaktør og dagleg leiar
Håvar Fagerli
Redaksjon
fjt@fjt.no
Annonse
annonse@fjt.no
Abonnement
abonnement@fjt.no
Kundeservice
57 84 90 00
SMS/MMS
FJT TIPS til 2399

Fjordenes Tidende arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Fjordenes Tidende har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Fjordenes Tidende.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.