Det er litt rart

Det er litt rart at de som nå skal lage en rapport om eventuelt deling av Kinn, BDO, skal intervjue næringslivet men ikke innbyggerne. Har ikke innbyggerne en legitim mening? Betyr det ikke noe hva privatpersoner mener? Som Frank Willy Djuvik sa så er næringslivet allerede klar til å mene noe om Kinn selv om kunnskapsgrunnlaget ikke kommer før i midten av juli. Men folket som har erfart Kinn Kommune har ikke peiling før de leser denne rapporten som BDO skal skrive?

Er det virkelig sånn? Er det egentlig noen som tror at vi som vil reversere kommunen og bli Vågsøy igjen er dumme? Vi er et stolt folk med følelser som mener det vi mener. Vi er ikke enkle, og heller ikke melkekuer for flotte prosjekter som de vil få gjennomført i Florø. Dere hadde et godt fotballag, men dere trenger ikke en hall for å bli bedre. Den hallen var så dyr at det ikke kunne prioriteres å bygges skoler i kommunen. Er det noen som har prioritert her? Skole eller innendørs fotballhall? Hva er egentlig viktigst? Kan det egentlig være vanskelig å velge hva som er viktigst? For noen er det visst det – fotball går visst foran alt.

Vi i Ja til reversering av Kinn er kritiske til det som skjer nå. Det skal intervjues mange ledere men ingen på gulvet. Det skal ansettes 10 personer med god lønn for å jobbe med å dele kommunen. Se på hva de gjorde i Haram… Der ligger oppskriften men den vil ingen høre. Nå er det noen som er ute etter å skremme folket med kostnader. At det skal bli så dyrt å skilles.

Skjerp dere!

Slutt å skremme folket i kommunen vår og godta politiske vedtak.

Kommunestyret har ikke vedtatt at det skal opprettes 10 stillinger til å jobbe med dette.

Nå må kommunaldirektøren lese vedtaket en gang til og følge dette. Det er ikke gitt slike fullmakter som kommunaldirektøren påberoper seg.

Tran er sunt men ikke om en tar for mye av det!