Kjent radiovert deltar på showet

Kultur

– Dette er et show som passer for alle generasjoner. Og jeg kan love at det blir veldig, veldig bra, fastslår Ronny Silden Totland, daglig leder for Nordfjordhallen.

Lørdag 7. november spiller Paal Flaata, Vidar Busk og Stephen Ackles i Nordfjordhallen med sitt Elvis-show.

Historier om Elvis blir også fortalt av radioveteranen Tor Andersen.

– Det er jo en veldig kjent stemme. Det blir et spektakulært show på lørdag med mye kvalitet. Her må en hive seg rundt, mener han og sier at det er muligheter for å kjøpe billetter i døren også.

Les også:

Trioen har gått sammen for å gjenskape noen av de magiske og unike musikalske opplevelsene som Elvis ga milliarder mennesker verden over.

I forbindelse med konserten har Elvisfestivalen i samarbeid med Nordfjordhallen stelt i stand et vorspiel på Måløy Brygge på lørdag, der det blir Elvis-musikk, salg av Elvis-effekter og vårruller for å lade opp til lørdagens konsert.

– Om det blir fint vær skal en ikke se bort ifra at det kommer en amcar utenfor senteret, og kanskje blir det noen som overrasker med en låt eller to, sier Lars Kjølen i festivalen som håper på godt oppmøte både dagtid og kveldstid.

Etter lørdagens konsert i Nordfjordhallen, blir det også konsert på utestedet Min & Din, der Local Vocal med Annette, Randi, Sonja, Isak og Jakob. De vil synge rock’n’roll, country og selvsagt Elvis, i tillegg til pianoentertainer Adrian Piper lager stemning.