Havsalt sommar:

Besøk kulturhuset i bygda

Her får du tips om kva du kan gjere som turist i vår eigen region.

  Foto: Siri Kolseth

Kultur

Kulturhuset i bygda

I sommar blir det fleire kunstutstillingar i Kulturhuset Gamlebanken i Eidsgata. Første utstilling opna 27. mai med Roy Dahl, som er ein fast kunstnar i huset, Shaban Bamerni, Kristian Finborud, Ivar Vaa og Solveig Thingnes Kandal.

I juli opnar ei ny utstilling med mellom anna Stine Eide og endå ei utstilling ventar i august. I tillegg til at gamlebanken er kunstformidlar, husar huset også turistinformasjonen og Malakoff Rockfestival sitt festivalkontor der ein mellom anna får kjøpe rockestasj.

Her kan du lese meir om alt det fantastiske du kan oppleve i vår region, i Fjordenes Tidende sitt eige reiselivsmagasin Havsalt sommar.