Inviterer til sin tradisjonelle julekonsert

I advents- og juletida er det tradisjon for samvær og gode møteplasser. Kvalheim Songlag inviterer til fellesskap i Nord-Vågsøy kyrkje onsdag.

Det har etterhvert blitt tradisjon at Kvalheim Songlag er arrangør for julekonserten på Nord-Vågsøy. Her fra fjorårets konsert i Nord-Vågsøy kyrkje. Foto: Siri Kolseth  Foto: Siri Kolseth

Kultur

Det er dermed igjen tid for julekonsert på Raudeberg.

– Denne felleskonserten før jul har røtter langt tilbake og representerer en arena for et stort mangfold i sang- og musikkmiljøet i Nord-Vågsøy. Bidragsyterne i år er både unge og gamle, vi har alle øvd, og hver på vår måte ønsker vi å bidra, skriver songlaget i en pressemelding.


Baud på tradisjonskonsert

Kvalheim Songlag varta opp med både korsong, allsong, korps og inviterte gjester då koret arrangerte julekonsert onsdag.

De har tro på at det skal blir en fin musikalsk fellesskapsopplevelse.

– Med så ulike og så flinke utøvere, tror vi det vil bli en variert og stemningsfull førjulskveld i kirka.

Medvirkende i år er Sølvi Hopland Aemmer, Ole André og Lars Helge Hopland, Linea og Frode Helgestad, Karoline Kvalheim Myre, Bernard Hagen, Vågsøy Skulemusikk, Alice Teunis, og selvfølgelig arrangør Kvalheim Songlag.

– Konserten er gratis og vi ønsker alle hjertelig velkommen. Om du ønsker å gi kollekt ved utgangen går den også i år til Nord-Vågsøy Kyrkje.