Tre band klare:

Siktar seg inn mot tidenes festival

Når Strandfestivalen arrangerast for tredje gong neste sommar er det banda D’mens, Sie Gubba og Svelekameratane som skal sette tonen den første kvelden. – Vi skal forsøke å lage tidenes festival her ute, seier festivalsjefen.

Arrangørane har allereie byrja å glede seg til neste års festival. I fjor besøkte rundt 2.400 personar Strandfestivalen i Refvik. 1.200 av desse deltok på kveldsarrangementet laurdag. Her frå konserten med Tungevaag og Raaban. Arkivfoto: Bjørn Erik Drabløs  Foto: Bjørn Erik Drabløs

Kultur

– Det kan vere at det kjem nokre lokale band til inn på programmet fredagen, men det er ikkje spikra heilt enda. Vi satsar på at det blir full rulle og at fredagen blir ein fullverdig festivaldag på lik linje med laurdagen, fortel Eva Marie Pleym.

Svelekameratane skal saman med Sie Gubba og Vågsøy-bandet D’mens sørge for den rette stemninga fredagen under festivalen. Her frå Malakoff Rockfestival. Foto: Svanhild Breidalen  Foto: Svanhild Breidalen

 

Ho er ein av tre festivalsjefar saman med Kent Rune Bugjerde og Rune Eriksen. Pleym seier vidare at dei i bookingarbeidet har ein strategi om å få til eit variert program med noko for dei fleste og samstundes bruke dei lokale banda ein har rundt seg.