– Det blir ikke jul uten nissefest

Måløy Musikklag sin nissefest gikk av stabelen for 69. gang søndag kveld. Det ble en kveld med underholdning både for store og små.

Denne gjengen sørget for latter og stormende applaus fra de frammøtte under årets nissefest. Her kan man se kjente figurer som Ole Brumm, Nasse Nøff, Tigergutt, Gru og «minioner», Emil i Lønneberget og søsteren Ida, Solan Gundersen og Ludvig, Kaptein Sabeltann, Pinky, Pelle og Pysa og ikke minst julenissen.  Foto: Even Ørjasæter

Kultur

Med en handling der Ole Brumms julegave til Nasse Nøff blir stjålet av Gru og hans «minioner», Solan og Ludvig fra Flåklypa må redde julenissen på månen, Tigergutt må på sjukehus med brukket hale, og Kaptein Sabeltann seiler for Pasientreiser, var det ingenting å si på kreativiteten til gjengen bak årets nissefest. Og publikum virket som de likte det de så, og lo og klappet gjennom hele forestillingen.