Avlyser stor barnefestival som var planlagt til helga

Etter en risikovurdering knyttet til potensiell spredning av koronaviruset har KFUM-KFUK Sogn og Fjordane bestemt at Barnefestivalen som skulle gått av stabelen i operahuset på Nordfjordeid lørdag 14. mars avlyses.

AVLYST: Det blir ikke barnefestival i operahuset på Nordfjordeid lørdag 14. mars. Dette bildet er fra fjorårets Barnefestival på Nordfjordeid, der elever fra Fjordane folkehøgskule arrangerte sirkusforestilling for barna.  Foto: Siri Kolseth

Kultur

Barnefestivalen skulle gått av stabelen førstkommende lørdag i operahuset på Nordfjordeid, med blant annet sirkusopptredener fra elever ved Fjordane folkehøgskule og korsang fra musikalen Stå Opp samt mange andre aktiviteter for barn.

I dag meldte Heidi Styve i KFUM-KFUK Sogn og Fjordane at Barnefestivalen er avlyst etter en risikovurdering knyttet til potensiell risiko for spredning av koronaviruset.