Lokale forfattarar bidreg

Her kan du vere åleine saman med andre

På den nye nettsida nynorsk.no publiserer no kunstnarar nytt kunstnarisk innhald som passar til tida vi er i, under overskrifta «Aleine saman», seier Per Magnus F. Sandsmark i Nynorsk kultursentrum. Blant kunstnarane er forfattarane Maria Parr og Hilde Myklebust frå Vanylven.

På den nye nettsida nynorsk.no publiserer no kunstnarar nytt kunstnarisk innhald som passar til tida vi er i, under overskrifta «Aleine saman», seier Per Magnus F. Sandsmark i Nynorsk kultursentrum. Blant kunstnarane er forfattarane Maria Parr og Hilde Myklebust.   Foto: Bjørn Erik Drabløs

Kultur

– No er mange aleine, men vi er det saman. Kanskje får kunsten og artiklane på desse sidene ny meining i ei underleg tid for publikum? spør direktør i Nynorsk kultursentrum Per Magnus F. Sandsmark.