Vestlands-samanslåing kjem til Måløy, Florø og Nordfjordeid som teaterstykke

– Vi er eit veldig samansett fylke, frå brølande apar til inneslutta lodottar

– Vi er eit veldig samansett fylke, frå brølande apar til inneslutta lodottar. Det sprikar jo til alle kantar i dette fylket, seier manusforfattar Finn Tokvam. Han har skrive teaterstykket «Vestland, Vestland» som har urpremiere denne veka.

– Vi er eit veldig samansett fylke, frå brølande apar til inneslutta lodottar. Det sprikar jo til alle kantar i dette fylket, seier manusforfattar Finn Tokvam. Han har skrive teaterstykket «Vestland, Vestland» som har urpremiere denne veka. F.v. Regissør Arvid Ones, skodespelar Claus Sellevoll, manusforfattar Finn Tokvam og skodespelar Sigrid Moldestad. (Som òg har tatt bildet)  Foto: NPK-Sigrid Moldestad

Kultur

På scena representerer Sigrid Moldestad og Claus Sellevoll kvar sitt fylke i det arrangerte ekteskapet mellom Sogn og Fjordane og Hordaland fylke. Framsyninga har urpremiere 27. august, og skal rett ut på Vestlandsturne etter det.