Se hvilke lokale unge talent som er nominert til årets drømmestipend

Nora og Charlotte fra Bremanger, Kristina fra Kinn, Maren, Oselie og Eline fra Stad, samt Anna fra Vanylven. Alle har det til felles at de er nominert til Drømmestipendet 2021.

Nora og Charlotte fra Bremanger, Kristina fra Kinn, Maren, Oselie og Eline fra Stad, samt Anna fra Vanylven. Alle har det til felles at de er nominert til Drømmestipendet 2021. Bildet er av Charlotte Førde Skomsøy fra Bremanger.   Foto: privat/fra drømmestipendets hjemmeside

Kultur

Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk Tipping og Norsk Kulturskoleråd. Stipendordningen ble etablert i 2004, og siden den gang har en lang rekke unge kunst- og kulturutøvere mottatt stipendet. Blant disse finner vi utøvere som Astrid S, Didrik Solli Tangen, Ella Marie Hætta Isaksen, Heidi Ruud Ellingsen og Ingebjørg Bratland.