Her får du gode tips til innepåska. Selv skal bokhandleren lese bøker og prøve å komme seg en liten tur ut

I en påskeuke der både ubestemmelig vær og koronasituasjonen trolig vil gjøre at mange holder seg mer innendørs enn vanlig, har butikksjef Nina Westvik i Notabene Måløy et par gode tips til en vellykket innepåske.

– Vi merker allerede at folk har begynt å planlegge påska. De lager pakker som de sender til familie de ikke får møte denne påska, og handler inn til seg selv og familien, både bøker, spill og leker, sier butikksjefen. Selv har Nina Westvik bøker og turer på påskeplanen.   Foto: Svanhild Breidalen

Kultur

– Vi merker allerede at folk har begynt å planlegge påska. De lager pakker som de sender til familie de ikke får møte denne påska, og handler inn til seg selv og familien, både bøker, spill og leker, sier butikksjefen.