Aspirantlæreren slår alarm om korpsenes framtid – har bare én aspirant neste år

Korpsdirigent og aspirantlærer Lisbeth Våge er bekymret. Korpsene lider i koronatid. Våge merker frafallet i voksenkorpsene, og neste år har hun bare én eneste aspirant til tre skolekorps i denne delen av kommunen.

– Jeg har jo ikke lyst å vinkle denne situasjonen så negativt, men jeg er bekymret for korpsene sin framtid. Og håper jeg kan få med meg folk på å satse på korps. Jeg har lyst å booste folk litt, sier Våge. Bildet er tatt under Det store Korpslaget høsten 2019.  Foto: Svanhild Breidalen

Kultur

– Jeg har jo ikke lyst å vinkle denne situasjonen så negativt, men jeg er bekymret for korpsene sin framtid. Og håper jeg kan få med meg folk på å satse på korps. Jeg har lyst å booste folk litt, sier Våge.