Elvisfestivalen har fått ja fra alle – hele artistrekka blir med til neste år

Alle artister som var booket inn til The Norwegian Elvis Festival i 2021, har nå sagt et rungende ja til å bli med videre til festivalen neste år. Samtidig opplyser arrangørene at festivalen vil bli arrangert en uke tidligere i 2022.

Alle kommer: Til festivalen i 2022 kommer de alle sammen: Bill Cherry fra USA, Di Diogo Light fra Brasil/USA, Eddy Popescu fra Canada, Mark Summers fra England, Morgan Vøien fra Bud og Isak Søraa fra Måløy.   Foto: Tovita Razzi

Kultur

– Vi ser at vi er nødt til å flytte på datoene i 2022, og legge festivalen en uke tidligere for å få med alle artistene. Det klarte vi, og alle i den originale line up-en i år har sagt ja til å komme til Måløy neste år. Festivalen blir dermed 4., 5. og 6. august 2022, forteller Helge Hjelle og Geir Tharaldsen i festivalkomiteen.

Ved å flytte festivalen én uke fram går kabalen opp, slik at de internasjonale tributeartistene både får vært med på Elvisfestivalen i Måløy og annen stor begivenhet i USA uka etter, nemlig Elvis Week i Memphis.

Geir Tharaldsen og Helge Hjelle jobber hardt fram mot Elvisfestivalen 2022 for å lage en best mulig festival. Billetter kan kjøpes på Classics eller Ticketmaster.   Foto: Bjørn Erik Drabløs

– Da vi gjorde det sånn, og flyttet vår festival én uke fram, var det gjort på rekordtid å få med alle videre til neste år, sier Helge Hjelle.

De som kommer er: Diogo Di Light, Eddy Popescu, Morgan Vøien, Bill Cherry, Mark Summers og ikke minst – Isak Søraa.

Hjelle forteller at det er stor entusiasme for Elvisfestivalen i tributemiljøet.

– De hadde ingen betenkeligheter med å si ja, og de gleder seg jo like masse som oss.

To av artistene har ikke vært i Måløy før, Diogo Di Light og Mark Summers.

– Men de har jo hørt om festivalen. Diogo Di Light er kompanjong med Bill Cherry, som har vært her før, og han har jo fortalt om opplevelsene i Måløy. Dette er artister av stor kvalitet, som i år faktisk skal opptre på 4. juli-konserten på Graceland.

Lover overraskelser

Når festivalen går av stabelen i begynnelsen av august neste år, vil det være tre år siden det var en fullskala Elvisfestival i Måløy. Og arrangørene klarer nesten ikke vente. Men de trøster seg med at de nå har nok ett år på seg til å finslipe det som skal bli tidenes Elvisfestival.

– Det har jo vært synd å måtte vente, men nå skal vi jobbe med å få på plass en fantastisk festival til neste år. Og vi gleder oss sånn! sier Geir Tharaldsen, som også vil takke og berømme sponsorene som står last og brast med dem.

– Vi kommer til å toppe det med artister og jobber med finpussen nå, sier Hjelle, som uten å kunne avsløre hvem og hva de jobber med, røper at det også vil komme enda mer på toppen av et allerede fullspekket program.

– Festivalen er en tre dagers folkefest for alle aldersgrupper. I sentrum har vi to utescener med gratis show hver time midt på dagen. Her vil det komme flere nye spennende aktiviteter, sier han.

Billettene gjelder

De legger nå alle krefter inn i neste års festival, og i august i år vil det derfor ikke bli noen slags miniutgave av festivalen slik det var i fjor.

– Ja, i fjor hadde vi jo en flott konsert her og i Oslo, men i år har vi bestemt oss for å vente til neste år, og jobbe for å få til en skikkelig god festival som overgår det meste, sier Hjelle.

Så alle som allerede har billett kan bare glede seg. Og alle som ikke har, bør sikre seg billett, mener arrangørene.

– Alle de som allerede har kjøpt billett, kan bruke disse til neste år. De har også førsteprioritet ved inngang.

Også hotell- og bobil-bookinger er det sjanse å opprettholde om man ønsker.

– Da må folk ta kontakt med hotell og overnattingssteder, og bekrefte at de ønsker å videreføre bookingen, så skal det ordne seg, sier Hjelle.

– Vi gleder oss til å igjen kunne hylle Elvis sammen med flere av verdens, Europas og Norges beste tributeartister. The Ecco of Elvis will never die, sier Tharaldsen.