Trang Fødsel var overveldet av både plassen og publikum

– Tenk at vi er så heldige å få spille på en plass som dette

Strandfestivalen i Refvik hadde full klaff med været under lørdagens kveldskonsert med Andrea Santiago og Trang Fødsel. – Tenk at vi er så heldige å få spille på en plass som dette, sa vokalist Hans Petter Aaserud.

– Tenk at vi er så heldige at vi får spille på en plass som dette, sa medlemmene i Trang Fødsel. Himmelen i horisonten i Refvik ble både rød, rosa og lilla i løpet av konserten. Her har de nettopp gått av scenen lørdag kveld. Fra venstre Arne Hovda, Hans Petter Aaserud og Sebastian Haugen.  Foto: Gjert Myrestrand

Kultur

Nesten alle billettene til lørdagens konsert med Andrea Santiago og Trang Fødsel ved moloen i Refvik var utsolgt, og det var et forventningsfullt publikum som satt benket rundt bordene som var satt opp foran konsertriggen.