Anne Berit Refvik gikk til topps i sommerens fotokonkurranse. Hun skal nå bruke premien til å finne nye blinkskudd både hjemme og ute i naturen.

  • I bildekarusellen over kan du se resten av vinnerbildene fra sommerens fotokonkurranse.

– Det er et «der og da»-bilde som jeg syntes var veldig artig. Derfor bestemte jeg meg for å sende det inn, forteller Refvik om vinnerbildet av katten Oliver.

Hun synes det var veldig kjekt å nå til topps i konkurransen, og som vinner av sommerens fotokonkurranse har Refvik blitt tildelt et GoPro-kamera.

Det var dette blinkskuddet som stakk av med seieren under sommerens fotokonkurranse. Foto: Anne Berit Refvik

– Kanskje jeg kan feste det på sykkelhjelmen, eller ha det med ut når jeg er i båt eller når jeg padler i kajakk, foreslår hun til mannen John Inge Refvik. De er begge glade i å fotografere, men på ulike måter.

– Jeg er veldig glad i øyeblikksbilder fra hverdagen, sier fotovinneren.

Varm sommerdag

Vinnerbildet er av katten Oliver en varm sensommerdag i august. Refvik forteller at hun så katten nærme seg bassenget, og at hun gjorde seg klar med kameraet, men at hun var redd for å komme for nær.

– Jeg var redd for å skremme vekk katten, men da jeg så at han holdt seg rolig på bassengkanten, bestemte jeg meg for å gå nærmere, sier hun med et smil.

Og den 11 år gamle katten ble værende der i flere minutter.

– Jeg trodde først han skulle bade, eller drikke vannet i basenget. Men han ble bare liggende der for å nyte sola, forteller Refvik og legger til:– Oliver så veldig avslappet ut, og det så ut som han virkelig koste seg i sola.

Flere vinnere

Refvik gikk som nevnt helt til topps i fotokonkurransen, og ble derfor tildelt et GoPro-kamera.

Men Fjordenes Tidende har også trukket fem andre vinnere, som får hver sitt krus tilsendt i posten.Disse vinnerne er: Liv Hauge Ryland fra Hauge, Idunn Kristine Furnes fra Deknepollen, Gry Hansen fra Stadlandet, Merete Flataker fra Flatraket og Wenche Berget fra Vanylven.