Jørn Trollebø Kvalheim har imponert Idol-dommerne og det norske folk. Nå tror Unibet at Jørn kan gå helt til topps i Idol.

Da Fjordenes Tidende gikk i trykken torsdag ettermiddag, mente nettspillselskapet Unibet at sjansen er stor for at Jørn Trollebø Kvalheim eller Chinook Lamers stikker av med seieren i sangkonkurransen Idol 2014.

– Oddsen vår sier at Chinook er den store favoritten med 3.75 i odds og deretter Jørn med 4.50, hevdet Kjell Hanssen, PR-manager for Unibet Norge på torsdag.

Fredag morgen hadde derimot Chinook sin odds blitt endret til 6.50, mens Ingvar Olsen nå har overtatt tronen med 3.00 i odds. Jørn beholder sin andreplass med 4.50.

I kveld starter første av ti finalerunder. Ifølge Hanssen er fortsatt konkurransen relativt jevn, i alle fall for dem på topp.

– Vi tror det er 12 prosent på at Jørn vinner. De som ligger nederst, Tara, Lise og Anniken har kanskje 4–5 prosent sjanse for å vinne.

Da oddsen ble lagt ut på mandag lå Jørn langt nede med ti i odds. Det har derimot endret seg mye, og på torsdag lå han altså godt an hos Unibet.

– Det er et tydelig tegn på at mange har satt penger på Jørn, og det kan fortsatt skje endringer fram til oddsen stenger klokken 19 i kveld, understreker Hanssen, som sier at talentkonkurranser er like populært å tippe på som vanlige fotballkamper.

– Jeg tror en kan lese veldig mye av oddsen om hvordan konkurransen utvikler seg. Folk liker jo ikke å kaste bort pengene sine, sier Hanssen, og tror Jørn kan gjøre det svært godt i Idol.

Les hele saken i fredagens papirutgave av Fjordenes Tidende.