Det sto ikke på gjennomføringen da Kraftstasjonen inviterte til Damenes aften lørdag kveld.

Restauranten lyste i varme rosafarger, i glassene ble det servert rosa sprudlevin og selv de ansatte hadde pyntet seg med rosa slips for anledningen.

Med andre ord: det gikk en rosa tråd gjennom hele kvelden da Kraftstasjonen stilte med sitt bidrag under årets Rosa Sløyfe-aksjon i Måløy.Selv damene fra Julekava brakte temaet med seg da de sto på den intime scenen.

Der fremførte de blant annet Ironic av Alanis Morissette, en sang som handler om hvordan livet plutselig kan bli snudd på huet.Laila Beathe Førde sang også Vi gjer kvarandre godt, som handler om at man i vanskelige situasjoner kan være sterke og svake om en annen.

Hele konserten var preget av en intim og koselig stemning, med drypp av gladsanger som også ble godt mottatt av publikum. Under flere av låtene sang publikum med, og damene ble møtt med stor jubel da de avsluttet konserten med Cindy Laupers slager Girls just want to have fun. Laetitia Rosing og Sandra Kvalheim var to av damene som deltok under arrangementet på Kraftstasjonen.

I tillegg til å ferie hver sin bursdag, feiret de to damene også et vel utført Veten Opp-løp fra tidligere på dagen.