Hun forteller at Moen er en nasjonalt anerkjent kunstner som jobber innen trykk, tresnitt og maleri. Prisene på arbeidene hans kan variere fra noen få tusenlapper til opp mot 100.000 kroner.

Og fra torsdag kveld kan du altså få se arbeidene hans på Den Blå Hesten i Måløy.

– Uansett pris, er det mye å glede og fryde seg over på denne utstillingen. Kunstneren er så avgjort moderne, men det er lett å finne motiv i bildene som gir seeren mat for tanken og fantasien. Det skal god kunst gjøre, sier Schult.

Nytt av året er at kunstlaget også kan vise kunstneren i arbeid via en skjerm som går kontinuerlig, også utenfor åpningstid.

– For at flest mulig skal få se flott kunst holder vi nå også åpent også på søndager, i tillegg til fredager og lørdager. Og kaffen er gratis, smiler Schult.

Formell åpning for Tor-Arne Moens utstilling «Tellus Terrarium» skjer torsdag kveld.

– Moens fantastiske bilder er virkelig verdt å få med seg. Møt kunstneren og nyt hans bilder sammen med oss! sier Laila Schult.

Fakta om kunstneren:

Tor-Arne Moen

Norsk maler, grafiker og forfatter.

Bosatt på Notodden, med atelier i Hydroparken.

Medlem av Norske Bildende Kunstnere, Den norske forfatterforening, og Norske Grafikere.

Moen debuterte på Høstutstillingen i 1994. Han har laget omslag til Knut Hamsuns samlede verker, en serie malerier som fikk sitt permanente galleri på Hamarøy i 1995 (Tranøy galleri). Han har siden holdt en stor utstillingsvirksomhet med oljemaleri, eggoljetempera og fargetresnitt.

Moen ga ut novellesamlingen Høst i sommerfuglhagen på Cappelen forlag i 1998, og romanen Brønnørreten på Piratforlaget i 2008.

Han har laget flere kortfilmer som der han viser den maleriske prosessen, fra oppbygging og skisse til ferdig verk.

(Kilde: Wikipedia)