Slik foregår det i dag

Dette leserinnlegget er skrevet av Olav Sølvberg, Måløy: 

Meninger

Dette leserinnlegget er skrevet av Olav Sølvberg, Måløy:

«Slik foregår det i dag»

En dag skulle jeg levere en bilagsmappe til en bedrift i Måløy. På kontoret så jeg gjennom glassveggen mannen jeg skulle levere til. Han satt ved et bord med tre dataskjermer og pratet med en mann som viste seg på den midterste skjermen. Mannen forklarte meg at de hadde kjøpt kommunikasjonsystemet til Videonor i Måløy. De er visst blant de største i verden.

Mannen fortalte at han nå satt og pratet med en på lageret om varetellingslista som sto på den venstre skjermen. På side 14 var der en feil pris som lagermannen måtte rette. Med det samme han gjorde det korrigerte resultatregnskapet seg tilsvarende på den høyre skjermen.

Slik er hverdagen nå for tiden. Slik forestiller jeg meg at det vil foregå i nye Kinn kommune også. Det nesten likegyldig hvor man sitter og jobber.