Bilvrak sendt til ulykkesgruppe

Åstedsundersøkelsen er avsluttet.

Bilvraket er sendt videre til vegvesenets ulykkesgruppe. (Arkivfoto: Christina Cantero) 

Nyheter

Bilvraket som ble funnet på ni meters dyp i sjøen ved Røyrvikneset i Selje er nå sendt videre til Statens vegvesens ulykkesgruppe.

I tillegg er åstedsundersøkelsen nå avsluttet, ifølge operasjonsleder Per Rimmen ved Sogn og Fjordane politidistrikt.

Etterforskningen vil fortsette mandag, og Rimmen kan ennå ikke si noe om skadeomfanget på bilen. Han kjenner heller ikke til om politiet i løpet av helgen har mottatt noen tips angående ulykken.

(Foto: Christina Cantero) 

 

Det var fredag 6. november at Måløy vidaregåande skule meldte to elever, en gutt (19) og en jente (18), savnet. De to tenåringene hadde sist blitt observert onsdag, kjørende i en blå Golf fra Selje i retning Måløy. Ifølge politiet skulle ungdommene vise noen venner veien til Måløy.

Fredag kveld ble det funnet rester av bildeler langs Fv.618 ved Røyrvikneset nord for Flatraket i Selje kommune. Kort tid etter ble en blå Golf funnet på ni meters dyp i sjøen. I bilen ble også de to savnede ungdommene funnet omkomne.

Pårørende er blitt varslet om funnet, og et kommunalt kriseteam er blitt satt i gang. I tillegg har den videregående skolen holdt åpent både lørdag og søndag for elever som har behov for å prate om ulykken.

Mandag morgen planlegger skolen en minnestund for de to elevene.

Les mer om saken: