Frigjør navnene på de omkomne

Navnene til de to ungdommene som omkom i bilulykken er nå offentliggjort.

Fredag kveld ble det funnet rester av bildeler langs Fv.618 ved Røyrvikneset nord for Flatraket i Selje kommune. Kort tid etter ble en blå Golf funnet på ni meters dyp i sjøen. I bilen ble også de to savnede ungdommene funnet omkomne. (Arkivfoto: Christina Cantero) 

Nyheter

Det var Ida Tahooni Kivi (18) og Wahid Babaie (19), begge fra Florø, som omkom i bilulykken ved Røyrvikneset i Selje kommune.

Det bekrefter politiet søndag kveld.

De to tenåringene var begge elever ved Måløy vidaregåande skule.

Ida Tahooni Kivi. (foto: privat) 

 

Det var fredag 6. november at skolen meldte de to elevene savnet. De hadde sist blitt observert onsdag kveld, kjørende i en blå Golf fra Selje i retning Måløy. Ifølge politiet skulle ungdommene vise noen venner veien til Måløy.

Wahid Babaie. (Foto: privat) 

 

Fredag kveld ble det funnet rester av bildeler langs Fv.618 ved Røyrvikneset nord for Flatraket i Selje kommune. Kort tid etter ble en blå Golf funnet på ni meters dyp i sjøen. I bilen ble også de to savnede ungdommene funnet omkomne.

Pårørende er blitt varslet om funnet, og et kommunalt kriseteam er blitt satt i gang. I tillegg har den videregående skolen holdt åpent både lørdag og søndag for elever som har behov for å prate om ulykken.

Mandag morgen planlegger skolen en minnestund for de to elevene.

Les mer om saken: