Folkemøte og svar fra Fylkesmannen torsdag

SAS-piloten Per Gunnar Stensvaag fra Trysil reiser for tida landet rundt for å holde foredrag om kommunesammenslåing. Steensvaag, som kallar seg en sentraliseringsmotstander, holdt foredrag i Svelgen i kveld og kommer i morgen til Måløy.

Illustrasjonsfoto: Sindre Blålid Kvalheim 

Nyheter

Det er Vågsøy Senterparti som arrangerer folkemøtet på rådhuset i Måløy i samarbeid med Lokalsamfunnforeninga. Per Gunnar Stensvaag er foredragsholder, men også stortingsrepresentant Liv Signe Navarsete (Sp) vil være til stede.


Torsdag klokken 12.00 kommer Fylkesmannen i Sogn og Fjordane med sin oppdaterte vurdering og tilråding for kommunestrukturen i Sogn og Fjordane etter at Vågsøy og Flora har gjort gjensidige vedtak om sammenslåing.

Finn ut om Fylkesmannen anbefaler stortingspolitikerne å si ja til Kinn kommune på fjt.no fra klokken 12.00.