«Likestilt»:

Katarina vart hotellsjef midt i småbarnstida

Midt i småbarnstida vart Katarina Norell sjef – først for eitt, så for to hotell.

– Eg har vore van med å jobbe veldig mykje. Det vart ei omstilling å få barn, og eg måtte ta eit steg tilbake. Men planen er å ta ei meir aktiv rolle i hotelldrifta etter kvart, sier Katarina Norell (31) på Nordfjord Hotell. Her med sambuaren Tomas Perers. Foto: Jørn-Arne Tomasgard 

Nyheter

– Eg var kanskje naiv, men eg ville gjort det same igjen. Vi trudde vel at ho skulle sove litt meir, slik at ho kunne ligge i resepsjonen medan eg jobba. Vi har erfart ein del ting med å vere småbarnsforeldre etter kvart. Det vart meir å gjere enn vi trudde. Eg merka at eg måtte ta eit steg tilbake. Av praktiske årsaker har vi gjort det slik at Tomas har teke meir ansvar for hotelldrifta og eg har fokusert meir på heimerolla. Men eg jobbar det eg kan, og på sikt håpar og trur eg at eg skal vere fullt involvert i hotelldrifta og ta ei større rolle, seier Katarina Norell (31).