Fotokonkurranse:

Flatbrødbaking ved fjorden gikk til topps

Da søstrene Matilde og Martina Medini fra Milano bakte flatbrød nede ved fjøra på Stårheim tok morfar Eiliv K. Berdal et blinkskudd som gikk til topps i sommerens fotokonkurranse.

Bildet er tatt nede ved fjorden på Stårheim. De som baker er søstrene Matilde og Martina Medini fra Milano, Italia. Søstrene er på besøk hos besteforeldrene på Stårheim. – Det var lett skydekke den dagen, men fint fotograferingsvær. Klokken nærmet seg 23 da bildet ble tatt, forteller morfar Eiliv K. Berdal, som tok bildet. Blinkskuddet gikk til topps i vår fotokonkurranse denne sommeren. 

Nyheter

– Kjempemoro! Tusen takk, smiler Eiliv K. Berdal, som er fotografen bak årets vinnerbilde i Fotosommar-konkurransen.

Barnebarna fra Italia besøker besteforeldrene på Stårheim en måneds tid hver sommer. De har vært med på flatbrødbaking flere ganger tidligere, men denne sommeren fikk de bake flatbrød utendørs for første gang. Nede i fjøra på Stårheim hadde nemlig mormoren og tre venninner laget til en uteplass med ovn og alt annet av utstyr man trenger til flatbrødbaking.

Anne Indrebø Refvik har sendt inn dette flotte sommerbildet fra moloen i Refvik. Bildet er trukket ut som en av vinnerne av sommerens fotokonkurranse. 

 

– Vi hadde en koselig dag nede ved sjøen. Vi badet litt, og i tillegg ble det bakt store mengder flatbrød, forteller Berdal, som får et GoPro-kamera i premie.

I tillegg får Anne Indrebø Refvik og Per Arne Hamnaberg en liten oppmerksomhet i posten for sine bidrag til sommerens fotokonkurranse.

Inntektene fra kiosken gikk til feriesnop fra Bunnpris Oldeide. Bildet er trukket ut som en av vinnerne av sommerens fotokonkurranse. Blinkskuddet er sendt inn av Per Arne Hamnaberg.