Vil drøfte tilbudene ved sykehuset

Nordfjordrådet ber om et snarlig møte med Helse Førde-ledelsen for å drøfte tilbudene ved Nordfjord sjukehus.

Nordfjordrådet har bedt om et møte med Helse Førde-ledelsen for å drøfte tilbudene ved Nordfjord sjukehus. Det melder Fjordabladet. Arkivfoto 

Nyheter

Det melder Fjordabladet.

– Vi merker oss at det er på gang en prosess med innsparinger i Helse Førde, grunnet planlagt omfattende utbygging ved sentralsjukehuset i Førde. Vi legger til grunn at dette ikke vil ha konsekvenser i form av kutt av tilbud og aktivitet ved Nordfjord sjukehus, og vil gjerne ha informasjon fra styret om denne prosessen videre, heter det blant annet i brevet.

Eid-ordfører Alfred Bjørlo sier til NRK at han mener Helse Førde bør ta strukturgrep.

– Man har gjort noen tøffe strukturelle grep her ved Nordfjord sjukehus, jeg tror man må se på hvilke strukturgrep som kan gjøres ellers i helseforetaket også. Det absolutt dårligste er å fortsette med ostehøvelkutt, sier ordføreren.