Folkemøte:

Disse bygdene kan få fiber

På ytre Stadlandet jobbes det for å gi innbyggerne fibertilgang.
Nyheter

De aktuelle bygdene er Dalskaret, Morkadalen, Dalsbøen, Refsnes, Ferstad, Ervika, Årvika og Honningsvåg.

Torsdag kveld inviterer Selje kommune til et bygdemøte om dette. Møtet blir arrangert på Stad bygdehus, og prosjektleder Reidar Sandviknes i Selje kommune kommer til å informere om et pågående prosjekt som skal sikre disse bygdene fiber.

For at prosjektet skal bli gjennomført, må minst 70 prosent av husstandene si ja til fiber. Personer fra hytter, fritidsboliger og bedrifter er også velkomne til å delta på møtet.

– I Årvik og Honningsvåg har nærmere 100 prosent av innbyggerne allerede tegnet seg på. Derfor er det kritisk at vi mobiliserer flest mulig fra Dalskaret og utover for å komme i mål med hele prosjektet, heter det i en melding fra kommunen.