Likestilt:

Gler seg over tilbodet dei har klart å bygge

Sidan 1992 har Ranveig Kråkenes arbeidd for at personar med ulike utfordringar skal ha ein arbeidsplass å gå til. Like levekår for alle har vore mantraet hennar som dagleg leiar ved ASVO Måløy.

Tilbodet ved ASVO Måløy har endra seg mykje etter at Ranveig Kråkenes (t.h) tok over styringa i 1992. I løpet av 25 år har ho vore dagleg leiar og fagleg seniormedarbeidar. Kråkenes gler seg over tilbodet dei kan gje til blant andre Reidun (f.v.), Kjell, Linn, Tom, Guro, Ståle og Svenn Idar i dag. – Eg er glad og stolt over tilbodet vi har skapt her. Eg er trygg på at det blir ført vidare på ein god måte, seier 67-åringen. Foto: Marianne S. Rotihaug 

Nyheter

– Eg har nok alltid hatt eit behov for å hjelpe dei som fell litt imellom. Ei god drivkraft er nysgjerrigheita for alt som rører seg. Eg vil gjerne finne svar på og tiltak til kva som kan betrast eller endrast, seier Kråkenes.