Likestilt:

– Det gir glede for sånne som mamma

Demente Åsta S. Nybakk (86) har levd et langt og lykkelig liv. Fra sykehjemsrommet sitt kan hun nå enkelt få fine tilbakeblikk på livets gode dager gjennom en ny og digital minnebok.

Gjennom MinMemoria kan Åsta S. Nybakk (86) se på gamle bilder i sin egne, digitale minnebok. Det er takket være helsefagarbeider Marisol Eliassen (t.v.) at beboerne på Kulatoppen bu- og omsorgssenter har fått denne muligheten. – Hun er en pådriver for utvikling, roser pårørende Heidi Refvik (t.h.). Foto: Christina Cantero 

Nyheter

Det er familien som har hjulpet Åsta med å legge inn minner og bilder i et eget program på et nettbrett som tilhører Kulatoppen bu- og omsorgssenter i Vågsøy. De lagrede minnene fra fortiden gir henne mye glede i institusjonshverdagen.