Måløy Maritime Group deltar med stor delegasjon under Skipper Expo i Aberdeen.

– De 17 selskapene i Måløy Maritime Group (MMG) er sterkt representert under messen, heter det i en pressemelding.

Dette er tredje gang den maritime klyngen fra Måløy-området deltar på messen under én felles profil. I år deltar 10 av de 17 bedriftene i MMG på messen i Aberdeen: Stadyard, Selstad, Ulvesund Elektro, Nordfjord Havn, MH 24, Skipskompetanse, Båtbygg, Havfront, MMG, Måløy Radioforretning og Fiskevegn.

Skipper Expo er den største fiskerirelaterte messen i Storbritannia.

– Aktiviteten på standen til MMG har tatt seg betraktelig opp sammenlignet med det første året vi deltok i Aberdeen, sier prosjektleder Laetitia Rosing.

– For oss er dette i seg selv en god indikasjon på at den jobben som er gjort i dette treårige nettverks- og kommunikasjonsprosjektet, som er støttet av Innovasjon Norge, er nyttig og gir resultat, supplerer prosjektlederen.

– Det har fra starten av vært en langsiktig strategi i prosjektet, og vi har hele veien hatt en holdning om at det å bygge opp en merkevare og skape seg et navn i markedet vil ta tid. Men vi ser allerede helt konkrete resultat av prosjektet i form av kontraktsinngåelser, større aktivitet og nye kunder i porteføljen til bedriftene, avslutter prosjektlederen.

Måløy Maritime Group deltar senere i sommer på Nor Fishing i Trondheim som en del av fellesstanden til Sogn og Fjordane, der seks bedrifter kommer til å ha egne stander i tillegg til et fellesareal.