Blottersaken:

Seks kvinner til har meldt fra

Politiet har snakket med kvinner som har møtt mannen og vært i trimløypa for å undersøke. Basert på beskrivelser har de nå funnet mannen som har tatt uønsket kontakt med kvinner i trimløypa i Måløy. Han blir tatt inn til avhør i morgen. Foto: FjT-tipser 

Nyheter

Politioverbetjent Nils Bakke opplyser søndag at fem-seks kvinner har kontaktet dem siden Fjordenes Tidende skrev om saken om en mann som har vist kvinner uønsket oppmerksomhet i trimløypa og fjellstier i Måløy.


Politiet interesserte i tips:

Mann blottet seg for kvinne i trimløype

Politiet er interessert i tips og vitneobservasjoner etter at flere kvinner melder fra om uønsket oppmerksomhet fra en mann i området rundt trimløypa i Måløy.

- Vi har mottatt ytterligere fem-seks meldinger fra kvinner som har hatt lignende opplevelser i varierende grad, forklarer Bakke.

På bakgrunn av beskrivelser disse kvinnene har gitt har de nå klart å identifisere mannen.

- Vi har snakket med ham i dag, og tror det vil bidra til å roe det litt ned. Han skal også inn til et mer omfattende avhør i morgen, mandag, sier Bakke, som forklarer at de ikke har hatt ressurser til avhør i dag på grunn av en større front mot front-kollisjon i Stryn.

- Tror dere det er snakk om samme person som har vært både i trimløypa og på stien opp til Kjeretoppane?

- Etter beskrivelsene vi har fått, er det sannsylig. Vi tror det.

- Vil det bli opprettet sak på dette forholdet?

- Det vil det bli.

Om det finnes flere som har sett mannen eller blitt utsatt for tilnærmelser, er politiet fremdeles interessert i å høre om det.

- Absolutt. Om det er flere som ikke har vært i kontakt med oss, men som har blitt utsatt for det samme, er det bare å kontakte oss, avslutter Nils Bakke.