Åpner nytt kontor til høsten:

– Som tidligere raudeberger er det kjempespennende å kunne bidra til mer økonomisk aktivitet og sysselsetting i Måløy

Mørenot åpner kontor i Måløy til høsten, og bak satsingen står blant annet en stadværing og en utflyttet raudeberger.

åpner måløy-kontor: Kenneth Brandal (t.h.) er fersk salgsdirektør i Mørenot, mens Ola Kvalheim jobber for FSN Capital som tidligere i år kjøpte rundt 80 prosent av Mørenot-gruppen. Sammen har de nå stor tro på selskapets satsing i Måløy, hvor de nå åpner sitt nye kontor. Foto: Sindre Blålid Kvalheim 

Nyheter

– Min første jobb etter endt utdannelse var for Havbruksfondet i Måløy i 1992. Jeg er lokalpatriot og har et nært forhold til dette området. Da jeg starta i Mørenot, var noe av det første jeg gjorde å se på hvordan vi kunne tiltrekke oss enda mer av aktiviteten som er i vårt område, sier nyansatt salgsdirektør i Mørenot, Kenneth Brandal fra Stadlandet.