Nærmer seg et formelt samarbeid

Eid vidaregåande skule har funnet tonen med kjente engelske musikkinstitusjoner.

søt musikk: Eid-elevar som skal reise til England for studere musikk (tre av fem elevar) saman med rektor Ove Bjørlo (t.v.).. Elevane er f.v. Håkon Bøen, Martha Standal Pavelich og Johanne Kristine Ilje, saman med Runa Bergem (gjest fra Volda, som også skal reise). Bak sitter f.v. lærer i kulturskulen, Candice Bredesen og t.h. kulturminister Trine Skei Grande (V) som besøkte Nordfjordeid sist uke. Foto: Siri Kolseth  Foto: Siri Kolseth

Nyheter

– Om vi kunne ha fått til dette, så hadde det vært positivt for hele regionen, mener Eid-rektor Ove Bjørlo etter at han torsdag hadde besøk av av representanter fra to britiske utdanningsinstitusjoner.

Brighton Institute for Contemporary Theatre Training (BRICTT) og British and Irish Modern Music Institute (BIMM) har i lengre tid hatt kontakt med Eid vgs. og Operahuset Nordfjord, og nå ønsker de engelske musikkskolene et mer formelt samarbeid.