- Det har gått veldig bra, og det har vært relativt få saker med tanke på hvor mange folk som er på festivalen, sier Gundersen.

  • I alt har det blitt gjort 14 narkotikabeslag, både på festivalområdet og i sentrum.

  • Det har også vært mindre ordensforstyrrelser og noen bortvisninger.

  • En politimann fikk et slag.

  • Totalt tre personer har havnet i arresten. En av dem etterkom ikke pålegg etter bortvisning fra festivalområdet og havnet i arresten, før vedkommende ble avhørt lørdagsmorgen og fikk et forelegg.

  • Det har vært noen tilfeller av falsk legitimasjon

  • En slåsskamp natt til lørdag hvor ingen ble skadet.

Innsatslederen forteller at det er opprettet sak på samtlige forhold, men sier at mye av jobben er gjort.

- Vi har gjort det meste og det er stort sett bare sluttføring som gjenstår, sier han.

Han legger til at politet også måtte bistå på gårsdagens siste konsert, blant annet med å sikre nødutgangene.

- Det var enormt mye folk så da bidro vi med scenetekniske ting, forklarer han, og forteller samtidig at telefonsignalet har vært nede store deler av helgen.

- Operasjonssentralen har ikke nådd oss, og vi har heller ikke kunnet ringe hverandre. Vi har brukt lommelykt og laser, samt kommunisert på sms. Denne saken blir fulgt opp, og vi vil sjekke med teleoperatør om feilen kan ligge hos dem, sier han.

I dag har også politet stilt opp med promillekontroll på Eid, slik at festivaldeltakere som er i tvil om de er kjørbare kan teste.

- Folk har tilbud om å blåse, men de som er synlige beruset blir nektet dette. Det skal ikke være en konkurranse om å blåse mest promille, forteller han og legger til at det var kø da politiet var klar til å utføre promilletesten fra klokken tolv.