Uenige om Kinn har bidratt til velgerflukten

Arbeiderpartiets fall i Sogn og Fjordane fortsetter, men fylkeslederen tror ikke at Kinn-debatten har bidratt til nedgangen. Nils Myklebust (Sp) er uenig.

Ap sin fylkestinggruppe må konstatere at partiets nedgang fortsetter. F.v. Senea Sabanovic, Henrik Oppen, Åshild Kjelsnes, Odd Atle Stegegjerdet, Helen Hjertaas, Hilmar Høl, Torbjørn Vereide, Harald Bjarte Reite og Karianne Torvanger. Foto: Oskar Andersen  Foto: Oskar Andersen

Nyheter

– Senterpartiet holder stand fordi vi har vært «faste i fisken», mens Ap henger i løse luften. Og jeg tror neppe at Vågsøy Ap har bidratt positivt til Ap sitt resultat i Sogn og Fjordane. Heller tvert imot. Det spørs om de ikke snart må komme seg ned på jorda og finne seg selv, sier Vågsøys varaordfører Nils Myklebust (Sp).