Klare til åpning tross byggestopp

Selv om kommunen har stoppet deler av bygge-arbeidet etter påstander om forskjellsbehandling, forsikrer Holvik barnehage at de er klare til å ta i mot rundt 60 barn i neste uke.

Fra onsdag skal rundt 60 barn flytte inn i nye Holvik barnehage. De yngste barna (0-3 år) vil være i gamle Holvik barnehage (det nærmeste bygget samt i underetasjen i bygget midt i bildet), mens de eldste barna vil være i gamle Holvik skule. Det var betydelig aktivitet i byggene fra både snekker-, rørlegger- og elektrikerfirma da vi besøkte området onsdag, men kommunen understreker at det ikke er søknadspliktig arbeid som nå pågår. Foto: Sindre Blålid Kvalheim 

Nyheter

– Jeg og Eli må nok jobbe hele helgen med å sette på plass møbler, men når ungene kommer på onsdag så skal vi være klare, smiler Line Hodnefjell.