Har utbyggingsplaner etter toppår

Husevåg Rør leverte et rekordgodt fjorår og nå planlegger rørleggerne fra Måløy et nytt næringsbygg på fastlandet.

Tomten hvor Husevåg Rør planlegger et nytt næringsbygg ligger på oppsiden (nærmest i bildet) av rv. 15 i Deknepollen, mellom bedehuset t.v. i bildet og bolighuset midt i bildet. Det er Husevåg Rør-heleide Nydal Invest som eier tomten. I tillegg er man i ferd med å kjøpe en kommunal tomt like ved som også inngår i byggeplanene. I bakgrunnen av bildet ser vi blant annet Polljavatnet med den nye turløypa som er under bygging, Måløy Stormarked og XL-BYGG. Alle foto: Sindre Blålid Kvalheim 

Nyheter

– Vi hadde rekordomsetning i fjor og bunnlinja vår har heller aldri sett bedre ut, smiler Kristian Nydal, som er daglig leder og medeier i Husevåg Rør.