Barnehagen ennå ikke godkjent for bruk:

– For store konsekvenser for barn og foreldre å stenge bygget

Holvik barnehage er i full drift selv om de nødvendige godkjennelsene for å bruke bygget ennå ikke er på plass.

Rundt 60 barn går i nye Holvik barnehage som har 23 ansatte. Arkivfoto: Sindre Blålid Kvalheim 

Nyheter

– Det var alternativ drift i barnehagen onsdag, torsdag og fredag i uke 33. Fra og med mandag 20. august har det vært ordinær drift, opplyser Eli Stølan som er en av to barnehagestyrere i Holvik barnehage.

I august skrev vi om at Vågsøy kommune hadde stanset påbegynt byggearbeid i Holvik barnehage fordi det ble reagert på at det ikke forelå godkjennelse fra Arbeidstilsynet og derfor heller ikke en byggetillatelse fra kommunen selv. Dette gjorde at overetasjen i nye Holvik barnehage (etter sammenslåingen av Holvik og Skramsmarka barnehage) ikke kunne tas i bruk på åpningsdagene i midten av august.