Kan bli historisk ordfører etter partibytte

Jacob Nødseth (Samlingslista) øyner muligheten for å bli Kinns første ordfører, og kan komme til å bli det for et forsterket Venstre.

– Det er ingen jobb i vår umiddelbare nærhet som er mer spennende og faglig utviklende enn å være ordfører i nye Kinn kommune, mener Jacob Nødseth (Samlingslista) som kan komme til å ta med seg kollegaene i Samlingslista over i Kinn Venstre. 30-åringen med familiære bånd til Vågsøy jakter ordførerposisjonen. – Min mor er fra Vedvik og jeg var jevnlig der for å besøke min mormor som døde for noen år siden. Mitt engasjement for eldreomsorg i Flora har vært påvirket av hvor godt jeg så tilbudet som mormor fikk på Kulatoppen omsorgssenter var. Det var inspirerende, for i Florø har det ikke vært like bra, mener Nødseth. Arkivfoto: Sindre Blålid Kvalheim 

Nyheter

– Skal jeg engasjere meg mer politisk, så blir det for å ta steget opp og bruke all min tid på politikk. Og skal jeg stille på en liste (ved valget i 2019), så blir det på toppen av en liste som jeg har tro på, sier Jacob Nødseth (Samlingslista).