Kjølig vær og snø i vente

Tirsdag formiddag har snøen kommet til ytre Nordfjord og gitt et snev av julestemning. Ifølge værmeldinga er det mer kaldt vær i vente.

Kan hende det ikke blir riktig så kraftige snøbyger, men værmeldinga melder at det kan komme snø i Nordfjord torsdag formiddag.  Foto: Arkiv

Nyheter

Unntaket er onsdag, da det kan komme en del nedbør som regn om formiddagen. Torsdag er det meldt om litt snø og sluddbyger i Nordfjord og ellers kjølig oppholdsvær.


Den nye vindappen er klar

Lurer du på om Måløybrua er stengt når kulingen rasar rundt husveggen? Vindappen, som er eit samarbeid mellom Sebastian Fløysand Kvalheim og Fjordenes Tidende, er no klar.


Tekstvarsel fra Meteorologisk institutt:

TIRSDAG

Sogn og Fjordane Nordvest stiv kuling på kysten og i fjellet. Sluddbyger og snøbyger, regnbyger langs kysten. I kveld minking til vest og nordvest frisk bris, og avtagende bygeaktivitet.

ONSDAG

Sogn og Fjordane Sørvest sterk kuling utsatte steder, periodevis liten storm i nord. Delvis skyet, oppholdsvær, fra om formiddagen regnbyger, nedbør som snø i indre og høyereliggende strøk. Utover ettermiddagen og kvelden minking til nordvest eller skiftende bris og avtagende bygeaktivitet. Utrygt for tåke.

TORSDAG

Sogn og Fjordane Skiftende bris. Litt sludd eller snø i ytre strøk og i Nordfjord. Fra om morgenen sørøst bris. Oppholdsvær. Tilskyende. Til kvelden litt regn sør for Sognefjorden, nedbør som snø i indre og høyereliggende strøk.

Se detaljert værvarsel her: