Styrker satsingen på hvitfisk

Coast Seafood AS, Brødrene Karlsen Holding AS og Gunnar Klo AS styrker sin satsing på hvitfisk og kjøper opp Polar Seafood Norway as sin hvitfiskaktivitet i Finnmark – Polar Seafood Kjøllefjord AS og Polar Seafood Berlevåg AS.

Coast Seafood AS, Brødrene Karlsen Holding AS og Gunnar Klo AS styrker sin satsing på hvitfisk og kjøper opp Polar Seafood Norway as sin hvitfiskaktivitet i Finnmark. F.v. rådmann og ordfører i Lebesby kommune, Trygve Åsvestad, Polar Seafood, Oskar Høgstad, Sverre Søraa, Coast Seafood, Rita Karlsen, Br. Karlsen og driftsleder Kristoffer Pedersen. Foto: privat 

Nyheter

– Grupperingen har gjennom mange år samarbeidet tett på laks og styrker nå samarbeidetgjennom dette oppkjøpet på hvitfisk. Selskapene har stor tro på potensialet i hvitfisk og ser store synergimuligheter i koblingen hvitfisk og laks, skriver selskapene i en pressemelding.