Ønsker å høre folkets mening om det nye kommunevåpenet

Fredag ble det første utkastet til nytt kommunevåpen for Kinn lagt fram for fellesnemnda. Det så ut til å bli jevnt over godt mottatt selv om noen signaliserte betenkningstid. Nå ønsker politikerne at folket sier sin mening.

Nytt Kommunevåpen: Ida H. Johansen fra Geelmuyden Kiese og leder av arbeidsgruppa for kultur, identitet og symbol, Jacob Nødseth, presenterte bakgrunnen for forslaget til kommunevåpen for Kinn. Foto: Linda Regina Bruvik/Firdaposten  Foto: Linda Regina Bruvik

Nyheter

Forslaget til kommunevåpen er utarbeidet av A til Å i Florø i samarbeid med konsulentselskapet Geelmuyden Kiese.

Ideen har, ifølge leder for arbeidsgruppa for kultur og identitet, Jacob Nødseth, kommet i stand etter bred involvering av folk i innspillsfasen, og konseptet er basert på et fyrtårn og symbolikken rundt dette.