Denne kommunen er nest best på service i fylket

Selje kommer nest best ut i Sogn og Fjordane i årets kommunetest.

På rådhuset i Selje er dei nest best i fylket på å hjelpe folk som har spørsmål om ulike kommunale tjenester. Arkivfoto 

Nyheter

Forbrukerrådet har testet hvor gode kommunene er til å hjelpe folk som har spørsmål om ulike kommunale tjenester. Alle kommunene er testet, på til sammen nesten 30.000 opplysninger via telefon, e-post og nettsider.

Selje kommer best ut av våre lokale kommuner. De er på en andreplass, bare slått av Førde. Ser man på landsoversikten er Selje på 62. plass.

Videre på listen finner vi Eid kommune på 13. plass i fylket. De er nummer 277 i landet. Deretter følger Bremanger, nummer 18 i Sogn og Fjordane og nummer 327 i landet. Vågsøy er på 22. plass i fylket og 381. plass om man ser på hele landet. Flora er nummer 14 i fylket og på 292. plass i landet. Vanylven er på 337. plass i Norge.